Cadeautje nodig?!

Met onze cadeaukaart kunt u bij beide zaken komen genieten van een lekkere lunch of gezellig diner! Loop even binnen of bestel via de website. Ieder gewenst bedrag mogelijk.

 


Wij zijn lid van de Restaurant Alliantie

"Samen delen, Samen vermenigvuldigen!"

Reden voor 25 Bossche kwaliteits restaurants om een samenwerkingsverband aan te gaan onder de naam RESTAURANT ALLIANTIE ’s-Hertogenbosch. Samen, willen wij de bezoeker van stad en evenement deelgenoot maken van onze gastronomische en bourgondische inslag. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende resturant op www.restaurantalliantie.nl

BAR-RESTAURANT WOLTERS IS GEOPEND!

Op 7 oktober 2013 hebben wij in Heesch onze 2e vestiging geopend. Midden in het centrum van Heesch, in de oude burgemeesters woning is ons gezellige bar-restaurant gevestigd. 6 dagen per week geopend vanaf 16:00 uur en van vrijdag tot en met zondag ben je zelfs al vanaf 12:00 uur welkom! Op maandag zijn wij gesloten.
Je vind ons aan 't Dorp 94, 5384 MD te Heesch, www.restaurantwolters.nl.
Voor reserveringen bel 0412-474083 of stuur een email naar reserveringen@restaurantwolters.nl

UMAMI OESTERS

We hadden al twee soorten oesters maar nu kun je ook de UMAMI oester bestellen.
De Umami-oester is: hartig, zoet, romig, zilt en vol met pit en finesse. Dit is de essentie van Umami. De Umami-oester zal menige ‘oestermaagd’ laten smelten van genot en doen vragen naar meer. Voor de kenners is er al geen discussie meer nodig, of met de woorden van de Japanse Umami specialisten ”Kore desu!!!” ( “Ja, dit is ‘em!!!”)

PATA NEGRA RESERVA

Deze #24 maanden oude Reserva-ham uit Spanje is van een zeldzame smaak en kwaliteit. Ogen dicht en genieten maar! Pata Negra, klein bordje € 10,00 of € 15,00 voor een groot bord.