Op de huid gebakken met een kruidenkorst, room-dillesaus en gegrilde citroen
Diner - Hoofdgerechten vis
-
GEBAKKEN ZALMFILET (170 gram)
- 22.00
-
KABELJAUWFILET (170 gram)
Met vongole en tom kha kai saus
- 23.50
-
HELE ZEEBAARS (450 gram)
Gegrild met kruidenvinaigrette en gevuld met rozemarijn en citroen
- 24.50
-
LADY SOLE (250 gram)
Dagvers, met verse groenten, gegrilde citroen en remouladesaus
- 22.50
-
ZEETONG (450 gram)
Dagvers, met verse groenten, gegrilde citroen en remouladesaus
- Dagprijs
-
TONIJN TERIYAKI (170 gram)
Rood gebakken tonijnsteak met sesam, furikake en teriyakisaus
- 27.50
-
TRIO VIS (200 gram)
Verschillende bereidingen van kabeljauw, zalm en coquilles
- 27.50
-
GAMBA'S ALLERLEI (6 stuks)
In romige pikante saus met pesto, paksoi, taugé en citroen
- 24.50
-
GAMBA´S PIL PIL (6 stuks )
In pittiger saus van olie met pasta, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook
- 24.50
-
LANGOUSTINES
Met little gem, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen
- 32.50
-
HELE KREEFT
Naturel gekookt, met citrusmayonaise, zeezout-chiliboter en gewokte spinazie
- 37.50
-
SURF & TURF
Tournedos Black Angus (150 gram) & halve kreeft
- 38.50
-
PASTA VONGOLE
Met knoflook en peterselie
- 20.00
Diner - Hoofdgerechten vlees
-
STEAK PEPERSAUS (180 gram)
Black Angus steak van sukade van de grill met pepersaus
- 21.50
-
FRANS KIPPETJE
Poussin, krokant gegrild, ook extra pittig te bestellen 'Marrakesh'
- 19.50
-
SPARERIBS (500 gram) OF SPARERIBS XL (700 gram)
Huisgemarineerd, keuze uit pittige of zoete lak
- 19.50 / 25.00
-
VARKENSHAAS (200 gram)
Gekruid en rosé gegrild
- 22.00
-
LAMSKOTELETTEN
Met truffelpasta
- 26.50
-
LAMSHAASJES MET RODE PORT JUS (180 gram)
Uit Nieuw-Zeeland, op de grill rosé gebakken
- 26.50
-
PAILLARD (150 gram)
Dungesneden kalfsentrecôte op Italiaanse wijze met truffelpasta
- 24.50
-
STEAK TARTAAR (180 gram)
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
- 19.75
-
KALFSENTRECÔTE (180 gram)
Van de grill met een jus van truffel
- 25.50
-
TOURNEDOS BLACK ANGUS (150 / 200 gram)
Ook lekker met licht gesmolten ganzenleverkrullen (+ €6.75)
- 22.50 / 26.50
-
RIB-EYE BLACK ANGUS (250 gram)
Lekker met stroganoffsaus (+ €3.50)
- 29.00
-
CHATEAUBRIAND (250 gram p.p.)
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen. Lekker met stroganoffsaus (+ €3.50)
- 32.50p.p.
Diner - Hoofdgerechten Vega
-
PASTA DI POMODORI
Pasta met Italiaanse tomatensaus
- 12.50
-
PASTA MET PORTOBELLO EN TRUFFEL
Knoflook, truffelolie, pijnboompitten en parmezaanse kaas
- 14.50
-
VEGETARISCHE BURGER
Brioche brood, vegetarische burger, pittige harissa en tzatziki
- 14.50
-
GELE GROENTEN CURRY
Met rijst en papadum
- 17.50
Diner - Salades
-
SALADE VEGA
Met geitenkaas, rode biet, zoetzure rode ui, pijnboompitten en balsamico dressing
Te bestellen als voor- en hoofdgerecht
- 12.50 / 17.50
-
SALADE NIÇOISE
Klassiek met verse tonijn als rosbief gebakken
Te bestellen als voor- en hoofdgerecht
- 15.50 / 19.75
-
SALADE ALLERLEI & VISSERIJ
Gebakken coquilles, vitello tonnato, sashimi zalm, citrusmayonaise en verse groenten
Te bestellen als voor- en hoofdgerecht
- 18.00 / 26.00
-
SALADE BEEF TATAKI
Met wakame, verse groenten, furikake en soja-sesam dressing
Te bestellen als voor- en hoofdgerecht
- 15.50 / 19.50
Diner - Supplementen
-
KLEINE GROENE SALADE
- 3.50
-
GROTE GROENE SALADE
Met gegrilde groenten
- 7.50
-
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
- 3.50
-
PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF RODE PORT JUS
- 2.75
-
STROGANOFFSAUS
- 3.50
-
TUBE MAYONAISE / KERRIESAUS
- 0.60 / 0.60
OPENINGSTIJDEN
7 DAGEN PER WEEK
VAN 11.00 - 01.30
Keuken doorlopend geopend!