Op ambachtelijke wijze huisgerookt geserveerd met brioche, gesnipperde ui, geroosterde citroen, avocado en crème fraîche
Diner - Voorgerechten koud
-
HUISGEROOKTE ZALM
- 12.75
-
HOLLANDSE GRIJZE GARNALEN
Met krokante kropsla en cocktailsaus
- 15.00
-
SASHIMI / SASHIMI XL
Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus
- 14.50 / 19.50
-
ZALM & TONIJN PIZZA
Krokante bodem met sojamayonaise, sesamdressing, teriyaki, wakame en furikake
- 14.50
-
GEROOKTE PALING OP BRIOCHE
Met crème fraîche en haringkuit
- 14.50
-
POKÉ BOWL ZALM
Poké bowl met sushirijst, sashimi zalm, edamame, wakame, wasabimayonaise, teriyakisaus en bosui
- 14.50
-
ALLERLEI BITES
Truffeltoastje met brie, Coppa di Parma, vitello tonnato en Padron peper met pimentmayonaise
- 14.00
-
VISSERIJ BITES
Fines claire oester, tonijn tataki, sashimi, rivierkreeftsalade en gerookte zalm
- 17.00
-
BORDJE ALLERLEI
Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk bord vol met carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gerookte zalm, steak tartaar, rivierkreeftsalade, garnalencocktail, tonijn tataki.
- 19.75 p.p.
-
BORDJE ALLERLEI DELUXE
Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk bord vol met sashimi, langoustine, gamba's, brioche met paling, coquilles, gerookte zalm en bisque
- 25.00 p.p.
-
CARPACCIO
Carpaccio van rund, keuze uit pesto of truffelmayonaise met parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + €6.75)
- 13.00
-
VITELLO TONNATO
Rosé gebraden kalfsvlees met verse tonijn, kapperappels, antiboise en tonijnmayonaise
- 13.00
-
BEEF TATAKI
Licht gebrande rundermuis met little gem en sesamdressing
- 13.50
-
STEAK TARTAAR
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
- 14.00
Diner - Voorgerechten warm
-
TONIJN & COQUILLES OP JAPANSE WIJZE
Kort dichtgeschroeide tonijn tataki met gebakken coquilles, wasabimayonaise en teriyakisaus
- 15.25
-
LANGOUSTINES
Met little gem, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen
- 19.50
-
GAMBA'S ALLERLEI
Romige pikante saus met paksoi, taugé en citroen
- 14.50
-
GAMBA PIL PIL
Pittige saus met olie, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook
- 14.50
-
COQUILLES & PATA NEGRA
Met portjus (extra ganzenleverkrullen + €6.75)
- 17.50
-
VONGOLE
Met pasta en knoflook
- 13.00
-
HALVE KREEFT
Naturel gekookt met citrusmayonaise, zeezout-chiliboter en gewokte spinazie
- 20.00
-
ESCARGOTS
Wijngaardslakken met kruidenboter en blauwschimmelkaas
- 11.75
-
GEBAKKEN GANZENLEVER
Met portjus en suikerbrood
- 19.00
-
ABDIJKAASJE (VEGA)
Gegrild met preiselbeere compote en brioche
- 13.00
-
GEVULDE PORTOBELLO MET HALLOUMI
Met groene asperges, truffelmayonaise en rucola
- 11.00
-
FLAMMKUCHEN VEGA
Met parmezaanse kaas, pesto en rode pepers
- 12.50
Diner - Soepen
-
TOM KHA KAI
Met kip, paksoi, taugé en koriander
- 8.75
-
BISQUE D'HOMARD
Echte verse kreeftensoep
- 13.50
-
ZUPPA DI POMODORI
Italiaanse tomatensoep
- 7.00
Diner - Vegetarisch
-
JAPANS GEMARINEERDE SPINAZIE
Met gember, zoetzure groenten en sereh-sojadressing
- 10.00
-
GEGRILDE AUBERGINE
Met couscous, baharat mayonaise, feta, zoetzure rode ui en granaatappel
- 12.00
-
BURRATA
Met tomaat, basilicum, walnoten, balsamico en zuurdesem croutons
- 14.50
-
PAPADUM MET GEGRILDE GROENTEN
Met baba ganoush en harissa
- 12.50
-
PITTIGE LINZENSALADE
Met kikkererwten, tomaat, paprika en geitenkaas
- 11.50
OESTERS & BITES
-
FINES CLAIRES
3 / 6 / 9 stuks
- 9.75 / 19.50 / 28.75
-
SEIZOENSOESTER
3 / 6 / 9 stuks
- 12.00 / 24.00 / 35.00
-
STOKBROOD
Met kruidenboter
- 3.75
-
PATA NEGRA (50 / 75 gram)
Ham van het ibericovarken dat o.a. met eikels gevoerd is
- 13.00 / 19.75
-
SERRANOHAM (50 / 75 gram)
Rauwe ham uit Spanje
- 9.00 / 13.50
OPENINGSTIJDEN
7 DAGEN PER WEEK
VAN 11.00 - 01.30
Keuken doorlopend geopend!