Allerlei & Visserij sinds 1974 een begrip in Den Bosch. 

Een stukje geschiedenis waar wij zo trots op zijn!

Bistro Allerlei begon eind jaren '60 als café de Sjees, toen bekend om de houten wijn - en sherryvaten. Toen al ademde het de sfeer van een Franse bistro uit zoals we die kennen in Parijs .

Restaurant De Visserij begon begin jaren '70 als Auberge De Koets, stond toen al bekend om zijn topkwaliteit Vis.

1974 zijn Bistro Allerlei & Restaurant de Visserij samengevoegd. Deze twee prachtige panden Anno 1687 zijn nog steeds een begrip in en ver buiten Den Bosch en staan zij bekend als een kwalitatief goed vis en vlees restaurant met een uitgebreide bier - en wijnkaart.

Allerlei & Visserij bestonden dus destijds gescheiden van elkaar met ieder z'n eigen team en ondernemer en eigen keuken. Inmiddels kunnen deze twee niet meer zonder elkaar. Allerlei & Visserij hebben ieder nog steeds zijn eigen keuken, de Visserij een viskeuken en de Allerlei een vleeskeuken. Het unieke is dat wij alle gerechten serveren in beide restaurants.